VI HAR ALLE TJENESTER INHOUSE, OG DERFOR 24/7 SUPPORT!

Byrå, rådgivning og analyse

Er du usikker på hvilke medier du bør satse på? Vi tilbyr rådgivning med utforming og implementering av profilering, merkevarebygging og markedsføring. Vi håndterer alle medier for å gjøre din bedrift synlig. I samarbeid med deg legger Sense Norge en markedsplan for året utifra budsjett og behov.

Visuell profil

Det å skape en visuell profil er med på å skape en rød tråd i markedsføringen, samt at det er bedriftens ansikt utad. Den visuelle utformingen styrker merkevarens identitet og skaper den rette stemningen hos forbruker.

Nettsideløsninger

Er ikke siden din tilpasset mobile enheter, noe som kreves av enhver bedrift på nett i dag, risikerer du å miste potensielle kunder og rangering i søkemotorene. Disse kundene er også ofte i kjøpsmodus, og er derfor verdifulle for din bedrift.
Ny nettside? Vi setter opp et tilpasset design og pristilbud til deg!

Sosiale medier

Gjennom de viktige sosiale mediene Facebook og Instagram (blant flere) har du en unik mulighet til å nå kunder og potensielle nye kunder på et mer direkte og personlig nivå enn gjennom kun tradisjonell markedsføring. Vi hjelper deg fra A-Å, og med driften av de sosiale mediene.

Markedsføring og synlighet

Annonsering på nett, søkemotoroptimalisering og e-postmarkedsføring er 3 viktige områder du må vite om for å lykkes i din markedsføring. SENSE sine kunder ser at alt henger sammen, og vi blir et naturlig kontaktpunkt for råd innen markedsføring og synlighet.


RAPPORT OG ANALYSE

Som kunde av oss vil du motta rapport og analyse over resultatene fra våre tjenester. Dette gjør det enkelt å til enhver tid se nytteverdien av våre tjenester!

Feedback


Ved å bruke dette skjemaet, samtykker du i lagring og handling av dine data på denne nettsiden.

senseHva vi gjør