Personvernerklæring

Sist oppdatert: 26.06.18

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved å besøke våre nettsider, bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan disse behandles.

Besøk på våre hjemmesider vil føre til automatisk lagring av informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrøm-data og andre brukeropplysninger som er en del av tjenesteanalysen vår. Disse dataene er helt anonyme.

For at besøksstatistikk skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider, brukes cookies på våre nettsider. Er du interessert i cookies og ønsker å vite hvordan disse brukes, les vår Cookie Policy.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema:
Vi har kontaktskjema på nettsiden for at du som besøkende skal kunne komme i kontakt med oss eller sende en tilbudsforespørsel via www.sensenorge.no. Kontaktskjemaet etterspør ditt navn, e-post og tlfnr. Denne informasjonen vil vi benytte til å kontakte deg vedrørende informasjon om våre tjenester.

Dine kontaktopplysninger vil lagres i vår database på ubestemt tid, med mindre du etterspør at denne informasjonen skal slettes fra våre systemer.

 

Google Analytics – sporing av dine aktiviteter
Med Google Analytics kan vi samle inn opplysninger om alle våre besøkende på www.sensenorge.no, og dermed overvåke hva du gjør inne på våre nettsider. Du er allikevel anonym, og vi vil bruke dine data for å forbedre oss og se på statistikken hvilke artikler som er mest besøkt, samt hva som er mest interessant for våre brukere. Vi benytter også informasjonskapsler (cookies), som du kan lese mer om her. 

Vi benytter oss av Facebook Pixel sporingskode for å kunne levere deg målrettede annonser gjennom Facebooks annonseplattform.

Ved å benytte vårt nettsted www.sensenorge.no samtykker du til at vi kan målrette annonser mot deg.

 


PERSONOPPLYSNINGER OG ANSVAR

Behandlingsansvarlig:

Sense Norge AS
Tvetenveien 4, 0661 Oslo

Org. nr. 995903474 MVA

E-post: post@sensenorge.no
Telefon: +47 466 57 440

Personvernombud:

Thomas Strømme
System administrator

E-post: personvern@sensenorge.no
Telefon: +47 466 57 440


 

Har du innsigelser med hensyn til personvern eller bruk av data som ikke har blitt behandlet på en tilfredsstillende måte kan du klage til Datatilsynet.

Sense Norge er ansvarlig for behandling av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk på våre nettsider eller våre produkter og tjenester.

Sense Norge innhenter følgende personopplysninger for å identifisere og registrere kunderforholdet, kontaktpersoner på kundeforholdet og brukerkontoer i våre systemer.

Fornavn, etternavn, bedriftsnavn, org.nr, postnummer, postadresse, telefonnummer og e-postadresse

Sense Norge plikter å slette eller rette personopplysninger som er uriktige. Ved feil eller retting vil opplysninger fra 3. parts registre bli brukt. Dette inkluderer 1881.no, Brønnøysundregistrene og andre offentlig tilgjengelige kilder.

Underleverandører:

Facebook Business Manager, Facebook Workplace, Google, Google Analytics, MailChimp, Cyfe, Bitrix24, Monday, NorIsp.


Behandling av personopplysninger

Personopplysninger innhentes slik at Sense Norge skal kunne utføre oppgave og tjenester vi er lovpålagt å utføre i henhold til loven, forskrift og/eller avtale. Dette skjer innenfor rammen av til enhver tid gjeldende lov og forskrift.

Desse opplysningene kan utleveres til 3. part som Sense Norge har samarbeid med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester som vi er pålagt til å utføre i henhold til loven, forskrift og/eller avtale.

Foreligger det lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlig myndighet vil registrerte opplysninger bli overlever i henhold til myndighetenes krav.

Behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler med hver enkelt kunde.

Innsyn og retting

Til enhver tid har du krav på innsyn i de opplysninger som er registrert.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke er nødvendig ut fra det formålet de er innhentet for, vil fortløpende bli slettet.

Personopplysninger om kunder blir lagret så lenge kundeforholdet er aktivt. Blir abbonement/tjeneste eller avtale sagt opp, vil enkelte personopplysninger, først og fremst kontaktopplysninger dine, bestillings- og fakturahistorikk, og kopi av korrespondanse, forbli i vårt register da det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovgivningsmessige krav til dokumentasjon.

Konfidensialitet og sikkerhet

Opplysninger som vi innehar om deg er passordbeskyttet.

Ingen dataoverføringer over internett er 100% sikre, og da kan heller ikke vi garantere eller stå inne for sikkerheten til noen form for opplysninger du sender til oss.

Blir Sense Norge oppmerksom på et sikkerhetsbrudd, vil vi informere deg per e-post, telefon eller SMS. Ved å bruke Sense Norge sine tjenester eller gi oss personoplysninger, samtykker du til at vi tar kontakt med deg elektronisk vedrørende brudd på sikkerhet- og personvernsproblemer.

Sense Norge plikter å varsle om sikkerhetsbrudd til datatilsynet i løpet av 72 timer etter kjennskap til bruddet.

Kunden er selv ansvarlig for å ivareta sine passord på en sikkerhetsmessig måte.

Sensitive og konfidensielle personopplysninger

Vi krever ikke at det oppgis sensitive og konfidensielle personopplysninger.

Endringer i personvernerklæringen

Kunden aksepterer at Sense Norge forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen fortløpende. Endringer vil varsles til Kunden per e-post til den e-postadressen som er angitt som kontaktadresse for kundeforholdet.

Ved ønske om sletting av dine personopplysinger kan vi kontaktes på:

Tlf: +47 466 57 440
E-post: post@sensenorge.no eller personvern@sensenorge.no

sensePERSONVERNERKLÆRING